maandag 17 november 2008

Star of Bethlehem
Hier ben ik nu mee bezig, de Star of Bethlehem, of ook wel Lonestar genoemdIk had een proefje met de naaimachine gemaakt, maar dat viel erg tegen. Het valt niet mee om de puntjes netjes op elkaar te passen.Dus, doe ik het nu met de hand. Gaat het toch wat netter, en je kunt lekker op de bank zitten!

Ik gebruik de stoffen van Judie Rothermel ervoor. Zij ontwerpt stoffen voor Marcus Brothers uit de Civil War periode. Deze serie heet: Civil War Classics
Zij is toch wel mijn favoriete ontwerpster op dit moment. Ik heb nog andere serie's van haar liggen, die wachten op een project, komt nog wel, eerst deze maar eens afmaken!Groetjes Debby

8 opmerkingen:

jolie zei

Wat wordt deze mooi en wat een mooie stofjes heb je er ook voor gekozen. Kan begrijpen dat je dit met de hand gaat doen.

Marga (MarPie) zei

Hij wordt wel mooi hoor.
Zelf heb ik hem op de naaimachine gedaan, speciaal een cursus voor gevolgd.
De punten zijn klaar maar ik was niet zo tevreden met mijn achtergrondstof vandaar nog niet in elkaar gezet.

Quibi zei

Wat wordt dat prachtig!
Veel plezier met het afmaken van de ster.

quilting Jeannet zei

Leuk Debby,
Je maakt sowieso mooie dingen, die van lecien vind ik ook toppie !

maya zei

mooie warme kleuren! zo'n quilt staat al jaren mijn mijn verlanglijstje...

Sandra zei

Oohh..dat wordt een prachtige ster en supermooie stoffen. Lekker toch zo op de bank, echt iets voor de wintermaanden :0)

gogononstop zei

Met plezier je blog gelezen , je star is echt prachtig! Mijn DD en ik schrokken wel van je bericht over het klasgenootje, nog altijd veel sterkte daarmee!!
quiltgroetjes Gerda de Bruyn

Paula zei

I'm so glad that Blogger/Reader/Google translates! Love your Star of Bethlehem. I have hand pieced two small wall hangings. Lots of fun. Thanks for visiting my blog!