vrijdag 8 mei 2009

Druk, druk, druk! Tenminste, zo lijkt het voor mij. Ik heb namelijk sinds 11 jaar weer een baan. Dus heb ik het voor m'n gevoel erg druk. De organisatie thuis loopt nog niet op rolletjes. Gisteren waren de kasten en de koelkast heel erg leeg. Vandaag vrij, dus alle boodschappen weer bij gevuld. En een start gemaakt met Home Sweet Home!Ik moet wel wennen aan de grootte van de blokken. Er is nog niet zo veel te zien, maar het dak is in wording.

Groetjes Debby

7 opmerkingen:

conny's quilts zei

Wat leuk Debbie, ik ben net gister ook aan mijn eerste home sweet home huis begonnen! Zullen we ze elkaar zo nu en dan laten zien als er één af is?
connysquilts@live.nl

quilting Jeannet zei

Leuk Debbie, ik heb er ook één blok van klaar, is het niks om bv één keer per maand een blok aan elkaar te laten zien als ik lees dat Conny er ook aan is begonnen ? Wat heb je voor baan ?groetjes, Jeannet

inge zei

kan me voorstellen dat je het druk hebt met een nieuwe job! veel succes!

Guusje zei

Wat leuk weer een baan en ja dat is organiseren, en wat ontzettend leuk dat je ook aan de Home Sweet Home bent begonnen ik heb het eerste blok net overgetrokken van freezer papier de stoffen uitgezocht en klaar liggen om aan te beginnen. En ook ik zie dat er meer zijn begonnen wat leuk.

Anja.M zei

Wat leuk dat je aan home sweet home begonnen bent, ik zal je volgen.
Dat is zeker wennen zo'n baan erbij, wat doe je nu?

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, en met dat organiseren thuis komt het vast helemaal goed! en wat is er dan heerlijker dan thuis zijn met 'home sweet home'! groetjes Peti

Yvonne aka sommeke zei

Véél succes met je nieuwe baan!