vrijdag 10 september 2010

Plakken of naaien?


Plakken gaat sneller, maar ik krijg de kartonnetjes er niet meer uit! Ik gebruik een minimum aan lijm. Ben nu maar weer aan het naaien. Hoe gaat dat bij jullie?

Groetjes Debby

9 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Ik ben niet met de Hexagons bezig maar met de Pie & tart. En dit was mijn probleem ook. Maar de tip die ik kreeg is als je alles aan elkaar hebt genaaid om dan met een naald tussen kartonnetje en stof te gaan, dan laat het zo los. En ik heb het uitgeprobeerd, het werkt echt.
groetjes Elly

martine zei

Ik heb het ook geprobeerd maar wordt helemaal kriebelig van die plakkende vingers.
Gebruik maar weer naald en draad en dat gaat bijna net zo snel.

inge zei

ik hou het op naaien! het andere nog niet geprobeerd en ik heb er ook geen zin in

Yvonne aka sommeke zei

Ik ben net als Martine wat vies van lijm. 'k Hex dus op de oude manier, met naald en draad en de fantastische Liesel Niesner klemmetjes!
Goe weekend!

Rina zei

Ik ben met een dresden plate bezig en deze plak ik. Ik vind het erg makkelijk werken en het loslaten lukt ook goed. Ik doe er ook maar een klein beetje plaksel op.
Wel is het zo dat mijn vingers er erg van gaan plakken.

yvonne zei

Ik ben weer aan het naaien,ouderwets dus.
Iedere keer die lijm aan mijn handen vreselijk en ik krijg de malletjes er niet goed uit . gr yvonne

katrien zei

Ik hou het ook op naaien,geen plakspul voor mij.

Yvonne zei

Ik heb gehoord dat plakken lastig is dus ik waag me er maar niet aan en blijf maar naaien. Toch zijn er ook quilters die niet anders willen.... Lekker doen wat je zelf het prettigst vindt zou ik zeggen!

Balsemien zei

Hoi Debby, helemaal geen problemen mee. Ik stip in het midden van de stof de lijm aan en plak dan de randjes eromheen vast. Als het hexje helemaal rondom vastgenaaid is aan andere hexjes wurm ik mijn naald via een hoekje achter het kartonnetje en hop... klaar is kees!