zondag 16 januari 2011

Soms is het uit ( huilen ) halen en opnieuw beginnen ! De hoeken zaten er niet goed in. Hoe ik het ook plat streek; het bleef bubbelen.

Ik had totaal geen rekening met de draadrichting gehouden. Ik had gewoon een paar vierkanten gesneden en die erin genaaid. Ik had hem al in een hoek gegooid, maar het zat toch in mijn achterhoofd te zeuren. Tja, aldoende leert men, zeggen ze toch? Het enige probleem is dat de ster al helemaal is doorgequilt :-0 Maar het zal me wel lukken!

Groetjes Debby

7 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Veel plezier had ik met de lonestar van de wiskunderegel: a kwadraat +b kwadraat = c kwadraat.

Miranda zei

O jee, deja vu....ook bij mij bleef die storm op zee effect...ik heb mijn allereerste quilt(zelfde patroon) toen van sjagrijnigheid( en niemand die mij toen helpen kon)het ding de prullenbak in gekieperd. Hoop dat die van jou wel goed gaat komen! Heel veel succes. Groetjes

Yvonne zei

Dat is een tegenvaller Debby, maar het gaat je vast lukken! Je ster ziet er in ieder geval geweldig uit! Sterkte met oplappen!

Jane in Wales zei

Lukt vast wel, hoop ik! de ster ziet er in ieder geval heel mooi uit. Misschien even een HSH huisje voor de afleiding? :o)
Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Leuk dat je langs kwam.
groetjes
Jane

quiltlodge gerda zei

Oooh Debby, niet opgeven hoor. Daarvoor is je ster veel te mooi!!!!!

Hennie zei

Het komt wel goed Debby, soms kan het even tegen zitten, hij wordt vast heel mooi. Vol houden, de aanhouder wint.
Fijne zondag Hennie.

Marieke zei

Tja, uithalen is nooit leuk, maar het laten zitten als het je niet zint, is ook niet leuk. De ster zit er in ieder geval prachtig uit. Voor de sashings van mijn SBS heb ik ongeveer 3 meter stof gekocht: de aanwijzing stond in het boek. Hoeveel achtergrondstof, weet ik nog niet. Ik heb een heel aantal witte fat quarters gekocht en zal er waarschijnlijk nog vele bijkopen, voordat ik klaar ben. Ik gebruik verschillende achtergrondstoffen, als ze maar wit genoeg zijn. Wil jij ook aan de SBS beginnen?