vrijdag 6 mei 2011

Een van de redenen van onze gecancelde vlucht was de tornado-watch. De staten om ons heen zijn dan ook flink geraakt. Bij ons was het water een probleem. Paducah ligt aan de Ohio-rivier die flink buiten haar oevers was gelopen. Daar hadden ze in Paducah al eens eerder last van gehad en dus hebben ze in de jaren '40 een muur neer gezet met gaten om doorheen te rijden. Nu het water zo hoog stond zijn die gaten afgesloten. Er werd mij verteld dat het water tot 1,5 a 2 meter hoog tegen de muur stond.
In de First Baptist Church werden de workshops gehouden en er stond een deel van de tentoonstelling.
Eleanor Burns had al haar stoffen in een tent opgeslagen en hield gratis quiltshows.

Geen superman maar Quiltman liep hier rond.In het Robert Cherry civic center hingen vooral antieke quilts. Ook stonden er verkopers met hun stands.
De foodcourt staat normaal gesproken bij het conventioncenter, maar dat was ondergelopen en dus moest ook de foodcourt een ander plekje zoeken: vlakbij het quiltmuseum.In het museum hingen ook prachtige quilts, maar daar mocht niet gefotografeerd worden.
Enne, natuurlijk Hancocks!!!!!!!!
Met een karretje naar binnen, alsof je in een supermarkt loopt! Je zoekt namelijk je rollen uit, zet ze in je wagentje en dan ga je naar de cuttingtable, oftewel de snijtafel. Dan snijd de dame er een stuk af. Je begrijpt ik was in stoffenhemel!!! Ik heb hier menig uurtje doorgebracht. En dat op nog geen 300 meter van ons hotel, heerlijk.Gelukkig hadden de andere dames van ons clubje niet zoveel stof gekocht en mocht ik wat bij hun in de koffer doen!
Groetjes Debby

6 opmerkingen:

Marcha zei

Volgens mij heb je hier heel hard voor gespaard om helemaal los te gaan. Och, lijkt me heerlijk om in zo'n winkel je hart op te kunnen halen! Leuk verslag trouwens. Zit je daar nu nog of ben je inmiddels alweer huiswaarts?

Karin M zei

Oh oh oh, heb je je voorraad goed aangevuld. Ben wel benieuwd hoor.

Yvonne zei

Lijkt me echt een quilters heaven bij Hancocks! En wat is het leuk kopen voor die prijzen hè? Nu je er toch bent! Leuk dat we weer een stukje met je mee mochten beleven!

Kathinca zei

Ik ben jaloers !!!! En nieuwsgierig naar je aanwinsten :D

Margreet zei

Hoi Debby, bedankt voor je leuke reactie op mijn blogje! Je maakt(e) een prachtige quiltreis zeg! In dat museum wil ik ook wel eens kijken en in die supergrote quiltwinkel ook wel!! Geniet er nog van als je daar nog zit hè. Groetjes, Margreet

Miranda zei

Ik geniet nu al....gewoon van weer in een echte quiltwinkel te mogen kijken...dan zijn onze quiltwinkeltjes maar ienieminies niet!