maandag 17 oktober 2011

DOM, dom, dom was ik! Ik wilde met dit patroon beginnen, maar ik had nog niet alle kleuren. Dus had ik een blokje uitgezocht waar ik al wel een paar kleuren van had. Alleen was ik in het midden begonnen......
Maar er zij 12 blokken en er is dus geen blok precies in het midden! Balen! En omdat ik een echte Hollandse ben, heb ik het maar weer uitgehaald zodat ik het linnen weer opnieuw kon gebruiken.
vorige week was ik jarig en precies op die dag vielen mijn mooie echte zijde garen uit Amerika in de bus!
Zo moet het borduurwerk eruit gaan zien. Ben nu eerst maar de vierkantjes aan het borduren dan kan dat niet meer verkeerd gaan.:-).
Groetjes Debby

6 opmerkingen:

Jantine zei

O wat zul je gebaald hebben, al die uren borduren voor niets. Maar groot gelijk dat je overnieuw begonnen bent, het kon nu nog! Veel plezier er mee!

Lida zei

Oh wat was dat erg vervelend! Maar ik zou het ook hebben uitgehaald hoor, maar je hebt wel schitterende garens binnen gekregen zeg! Wow, groetjes
Lida

Guusje, zei

Helemaal gelijk dat je het hebt uitgehaald, hij is prachtig. Alsnog van harte gefeliciteerd en de echte zijde wat geweldig.

Yvonne zei

Wat een prachtig borduurwerk wordt het maar wel een beetje morbide hoor met al die teksten over de dood!

Karin M zei

He Deb, Mooi hoor. Hele mooie kleuren. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

Roos zei

Zo herkenbaar,dat beginnen en dat uithalen. Ik begin ook vaak spontaan aan iets zonder eerst even goed te lezen en te kjken en ja, dan is de kans groot dat je uit moet halen.Maar het is wel een mooi werkje.
Groetjes en nog proficiat, Roos