zaterdag 26 mei 2012


Dit was een week met een gouden randje!!

Vandaag hadden we een bee bij Karin ( geen blog).


Een mooi Camelot-blok met gelakte teentjes.Een schattig doosje met vingerhoedjes Allemaal van Ageeth ( klik)! En de poezen-quilt Splinter's Delight werd alvast ingelegen! Annemart (klik) is bezig met de binding en dan is ie klaar!


 En ik? Ik ben druk met Dear Jane.


Afgelopen Donderdag ben ik een dagje naarJudith ( klik) geweest. Via het bloggen en Dear Jane kregen we contact. We hebben het over de quiltreizen in Amerika gehad. Ik heb haar quilts in het echie gezien ( zo mooi). En ik mocht in haar beroemde quiltkamer kijken, wat een gezellige kamer! Was natuurlijk m'n fototoestel vergeten, maar bij haar kun je er alles over lezen. Zo gezellig om samen de patchen en te kletsen!

Groetjes Debby

5 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat een gezellige Bee. Ik had bij Judith ook al genoten van jullie dagje....ja, wat wil je nog meer, kletsen over quilten en Amerika....hemels!!!!
Je blokjes worden mooi!

Ageeth Dorsman zei

Het was zeker weer heel gezellig!
En, Debby, er ligt hier zo'n schattig
rose doosje voor je klaar, hoor.
Groetjes van Ageeth

Ineke Hulzebos zei

Het ziet er erg gezellig uit en je blokjes zijn zo mooi!

Guusje, zei

O wat een mooi begin van je Sjaantje. Prachtige blokken heb je al gemaakt en wat zijn de anderen met prachtige werkstukken bezig.

Rennie zei

Je DJ wordt mooi. Ik heb er ook al foto's van gezien op Juud haar blog. Heerlijk he die verhalen over Amerika. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Ons gesprek bij De Quilthoeve moeten we maar eens een vervolg geven.