zaterdag 7 maart 2009

Klosjes

Vandaag heb ik geen nieuwe klosjes om te laten zien. Ze zitten nog veilig in hun mandje. Ik ben met andere dingen bezig geweest, waaronder een verkoudheidje en m'n zaagtand-blokken.Ik heb nu zeventien van de vierentwintig zaagtand-blokken af.
Ik heb de blokken gevonden bij Marcia Hohn's quilters cache, en vond ze gewoon mooi.Zij hadden ze op deze manier bedacht, en dat vond ik wel een leuk idee

In de rechtse hoek ligt onze hond Wendy, die er met haar neus bovenop wil liggen. Ik kon ze met moeite aan de zijkant krijgen.
Alle blokjes zijn geknipt, dus ik kan er tegenaan, ha,ha.
Groetjes Debby

12 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ze zien er hartstikke leuk uit Debbie, wel een uitdaging om al die pntjs gelijk te krijgen en mooi uit te laten komen.

Groetjes, fijn weekend ! Jeannet

Balsemien zei

Hoi Debby,
Het wordt prachtig! Mijn favoriete kleur is blauw, vandaar! ik vind de stof voor de andere blokken ook schitterend! Veel plezier en een pootje voor Wendy!
fijn weekeinde!

Crea Annemieke zei

Dag Debbie,

Je mandje gaat toch weer vol worden denk ik.
Mooie blokjes allemaal gemaakt.Jij hebt iets met blauw zeker?????

Groetjes van klosvrouw Annemieke

Gerda Hartman zei

Ziet er mooi uit. Wordt vast een mooi resultaat en je hebt alvast wat mandjes om aan verder te werken. Hier gaan de katten altijd graag op mijn werk liggen.

katrien zei

Hele mooie blokken hoor.

wilma zei

Mooi, Debbie!!

Joke zei

Wat een heerlijk project om mee bezig te zijn. Ziet er nu al geweldig uit. Lijkt me erg leuk om te maken en ik zit dan hier ook al stilletjes te verzinnen welke kleur(en) ik zou kiezen als ik hieraan zou beginnen ....

groetjes, Joke.

Hennie zei

Mooi worden die "zaagtand" blokken
en de klosjes komen wel weer.
Fijn weekend.

Anoniem zei

Super je mooie blokken, Debby. Ben je een grote blauwfan? Ik vind je sterrenquilt boven je weblog ook zo mooi! Ik heb bij de tannenbaum ook voor blauw gekozen, maar kies ook wel graag voor donkerrood. Vandaag waren er bij Dorry nieuwe blauwe stofjes binnen, en heb er maar meteen weer 1 gescoord voor de boom. Groetjes en een fijne week! Peti

Cisca zei

Wat zien je zaagtandblokken er mooi uit. Ik ben benieuwd naar het effecht als ze echt in elkaar zitten, maar dit ziet er veel belovend uit.

Annelies zei

Erg mooi, zoals je de zaagtandblokken hebt gerangschikt.

ada zei

prachtige blauwe stoffen gebruik je voor je zaagtandenquilt, erg mooi al die blauwe tinten. ook je mandjesquilt vind ik super en de klosjes, nou ja, die liggen lekker af te wachten in hun mandje.