donderdag 10 juni 2010

Afgelopen zaterdag kwam er een goede vriendin van mij langs. Niets bijzonders zul je zeggen, maar we hadden elkaar al een paar jaar niet meer gezien. Wel hadden we contact via onze weblogs. Dit is haar link http://jolanda-labellevie.blogspot.com/. Ze bracht deze prachtige bos bloemen voor mij mee!
Met ons konijntje gaat het beter. Ze eet weer, nog niet zo veel, maar we hoeven haar niet meer te voeren. Als je nu maar in de buurt van haar koppie komt gaat ze al grommen. Ik heb nog nooit gehoord van een konijn dat kon grommen!. Toen ik vorige week bij de dierenarts was heeft ie gelijk haar tanden geveild. Dat was dus niet de reden dat ze niet meer at.
Verder ben ik begonnen met een nieuw borduurwerk. Het heet The Village of Hawk run Hollow. Bij de verschillende blogs komen hexagon-bloemen voorbij. Ik zei tegen mezelf: nee, je hebt al genoeg ufo's liggen. Maar ik denk dat ik dat niet lang meer kan volhouden. De vraag is nu; hoe groot worden de malletjes? 1 inch aan de zijdes, of 1 inch in doorsnede? Wat doen jullie?
Het is hier nog bewolkt en nat, maar volgens de weermannen wordt het vandaag warm en zonnig. Ik wacht af....
Groetjes Debby


5 opmerkingen:

Yvonne zei

Fijn dat het beter gaat met jullie konijntje...alleen dat grommen....dat heb ik ook nog nooit gehoord! Wel grappig!
Je borduurwerkje ziet er weer prachtig uit, we een beetje macabere met die grafzerken hihihi, ik hou er wel van hoor, mijn achtertuin staat er vol mee!
Hopelijk snel beter weer, fijn weekend!

Yvonne aka sommeke zei

Hier Yvonne nr. 2 aka sommeke ;-)
Leuk zo'n bezoek van een "oude" vriendin en dan nog prachtige bloemen er bij.
Ik doe niet mee met de hexjes-rage maar alleen maar omdat ik al met oudere hexprojecten bezig was.
De maat van hexjes meet je aan de zijde. Project nr. 1 hier heeft hexjes van 1/4", project nr. 2 heeft er van 1/2"....
Gewoon ff er een paar uitproberen zou ik zeggen!

Splinter zei

Hi Deb, konijnen kunnen zelfs schreeuwen! Hebben wij meegemaakt toen er een ontsnapt was en gevangen werd. Klinkt als een schorre kraai, maar schreeuwen kunnen ze! Grommen dus kennelijk ook. Gelukkig gaat het beter met je konijn. Wat betreft hexagonnetjes, ik neem morgen wel wat maatjes mee. Waarom ga je niet eens een miniatuur doen? Makkelijk in de tuin, kleine hexagonnetjes, en sneller klaar dan zo'n lap van 2x2. Je bent toch al van het fijne werk, als ik dat borduren zo zie!

Rina zei

Fijn dat het weer beter gaat met je konijntje en grommen... Ja dat kan die van mij ook. Zowel bij pijn / als hij iets niet wil als bij genieten. Dan knort hij meer. Mijn vorige deed dit ook niet, maar mijn konijn nu laat goed van zich horen.
Eet je konijn ook geen stukjes andijvie? Dit blijft de mijne vaak wel eten.

Balsemien zei

Hoi Debby,
Dacht ook dat ik het hexagonvirus wel buiten de deur kon houden: het is me niet gelukt! Ik maak ze van malletjes bij PP vandaan met aan een zijde de afmeting van 12 mm. Klientjes dus!