woensdag 2 juni 2010

Ik kan niet veel laten zien. Op dit moment borduur ik liever als ik buiten ben. Hoef ik mij ook geen zorgen te maken over de blauwe lijntjes die niet in de zon mogen. En kunnen mijn lapjes niet verkleuren en wegwaaien!Deze week is het een ziekenboeg bij ons. Nee, geen familielid, maar ons konijntje wilde niet meer eten.Na de nodige medicijnen ging het nog niet erg goed. Dus moesten we over op dwang-voeding. Dus met een spuitje wat wortel-prut in het bekkie spiuten.Op dit moment eet ze nog niet zelf, tenminste, zoals wij het kunnen zien. Met zo'n spuitje in haar bekkie vind ze zelf ook niet leuk. Als ze ons maar ziet met het spuitje duikt ze al in een hoekje! Ik hoop dat ze snel beter wordt.

Groetjes Debby

9 opmerkingen:

Yvonne zei

Ach, wat zielig voor je konijntje! Het konijn van mijn dochter heeft af en toe ook van die kuren! Hoop dat ze snel beter wordt en zelf weer gaat eten, je kan er maar druk mee zijn!

Guusje, zei

Ach wat sneu, ik hoop ook maar dat het konijntje weer snel beter wordt.

Yvonne aka sommeke zei

Snelle beterschap voor 't beestje!

Marieke zei

Vervelend, hopelijk wordt je konijn snel weer beter. Beterschap!

jootje zei

ach, het arme nijntje! hopelijk gaat ze snel weer eten. wij hebben ook een konijn gehad, een mannetje, die constant probeerde te ontsnappen. vrat gewoon een gat in zijn kooi, heel de buurt kende hem, dus hij kwam altijd wel weer boven water, tot hij op een dag echt verdwenen is, nooit meer iets van gehoord...nog geen kaartje...

Anja.M zei

Wat vervelend, hopelijk gaat het snel weer beter en eet zij/hij zelf.

Joke zei

Ach, zo sneu he?
Is ze echt ziek of kan het zijn dat haar kiezen verkeerd gegroeid zijn en ze niet meer zelf kán eten? Dat komt namelijk regelmatig voor en de dierenarts kan dat verhelpen.
Beterschap gewenst!

Joke.

Splinter zei

Hoe is het nu met konijntje? En weet je wat ie heeft?

Groets,
Splinter

Karin M zei

en hoe is het met jullie konijn? ik had gedroomd dat het niet zo goed met hem ging. hopelijk was het alleen een droom.