woensdag 30 juni 2010

Kijk, zo kun je ook chain-piecen!
Handig als je het bloemetje nog niet gelijk in elkaar zet.
Deze zappelin kwam de hele zondag langs: van links naar rechts!
En een mini-bloementuintje. Ik moet nog wel erg veel witte hexjes maken, als ik het zo bekijk!( dacht dat ik er al veel had gemaakt ).
Zweet ze,
Debby

woensdag 23 juni 2010

Daar ben ik weer met 18 bloemen deze week.


Nu al 38 bloemen en de vakantie moet nog beginnen!

Groetjes Debby

woensdag 16 juni 2010

Het is ongelofelijk hoe snel die blommen groeien!

De stand staat nu op 20 stuks. Ik wil er zo'n 100 maken en dan nog de tussen-hexjes......

Groetjes Debby

maandag 14 juni 2010

Goedemorgen,

Ja, ik ben besmet! Dit is verslavend en heerlijk voor de vakantie. De hexagonnen zijn in doosnede 1,1 inch. Ik ga niet meedoen met de wekelijkse update, ik hou m'n eigen tempo aan.
Groetjes Debby


donderdag 10 juni 2010

Afgelopen zaterdag kwam er een goede vriendin van mij langs. Niets bijzonders zul je zeggen, maar we hadden elkaar al een paar jaar niet meer gezien. Wel hadden we contact via onze weblogs. Dit is haar link http://jolanda-labellevie.blogspot.com/. Ze bracht deze prachtige bos bloemen voor mij mee!
Met ons konijntje gaat het beter. Ze eet weer, nog niet zo veel, maar we hoeven haar niet meer te voeren. Als je nu maar in de buurt van haar koppie komt gaat ze al grommen. Ik heb nog nooit gehoord van een konijn dat kon grommen!. Toen ik vorige week bij de dierenarts was heeft ie gelijk haar tanden geveild. Dat was dus niet de reden dat ze niet meer at.
Verder ben ik begonnen met een nieuw borduurwerk. Het heet The Village of Hawk run Hollow. Bij de verschillende blogs komen hexagon-bloemen voorbij. Ik zei tegen mezelf: nee, je hebt al genoeg ufo's liggen. Maar ik denk dat ik dat niet lang meer kan volhouden. De vraag is nu; hoe groot worden de malletjes? 1 inch aan de zijdes, of 1 inch in doorsnede? Wat doen jullie?
Het is hier nog bewolkt en nat, maar volgens de weermannen wordt het vandaag warm en zonnig. Ik wacht af....
Groetjes Debby


woensdag 2 juni 2010

Ik kan niet veel laten zien. Op dit moment borduur ik liever als ik buiten ben. Hoef ik mij ook geen zorgen te maken over de blauwe lijntjes die niet in de zon mogen. En kunnen mijn lapjes niet verkleuren en wegwaaien!Deze week is het een ziekenboeg bij ons. Nee, geen familielid, maar ons konijntje wilde niet meer eten.Na de nodige medicijnen ging het nog niet erg goed. Dus moesten we over op dwang-voeding. Dus met een spuitje wat wortel-prut in het bekkie spiuten.Op dit moment eet ze nog niet zelf, tenminste, zoals wij het kunnen zien. Met zo'n spuitje in haar bekkie vind ze zelf ook niet leuk. Als ze ons maar ziet met het spuitje duikt ze al in een hoekje! Ik hoop dat ze snel beter wordt.

Groetjes Debby