zaterdag 12 februari 2011

Ik heb hem!!!!!! Het patroon van Phebe. Lang over zitten dubben, maar gisteren op de beurs in het echt onmoet, en ja hoor, verkocht.Het liefste zou ik nu alles laten liggen en gelijk aan Phebe beginnen! Maar, nee , ik moet eerst de mandjes afmaken van mezelf. Nou , kijken hoe lang ik het vol hou. :-). Gisteren ook Ingrid van Supergoof gesproken. Ik vind haar quilts prachtig en in het echie vond ik dat nog steeds! Ook werd ik gespot door 2 vriendinnen; Agnes en Marianne. De 2 andere dames van de Paducah- club ( nog 10 weken! ) Bij Bep haar stalletje een beugeltje gekocht. Kreeg er gelijk een patroontje bij. En gisteravond zat ie al in elkaar! Ik, de eeuwige beginner- niet afmaker!

Groetjes Debby

12 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat een prachtig patroon is Phebe! En wat heb je dat schattige tasje snel gemaakt! Leuk dat je naar Paducah gaat, wij gaan met 7 over vier weken naar Lancaster. Kun je op 4 blogs alvast een beetje warmdraaien! Ik ga proberen elke dag een stukje op mijn blog te plaatsen als het zover is! Fijn weekend en succes met je mandjes!

katrien zei

Succes met de phebe.
Leuk tasje.

quilting Jeannet zei

Wat een schattig beugeltje zo met dat stofje. Enne, de Phebe......wat leuk! misschien begin ik ook nog eens er aan, maar ik zou het zo leuk vinden om het met een groepje te doen, misschien een idee? Ageeth wil het ook erg graag.
Wij gaan morgen naar de beurs.

groetjes, jeannet

Ageeth Dorsman zei

O, die Phebe, die is toch zo verleidelijk! Ik kan het
patroon van iemand overnemen, als zij ermee klaar
is, maar of ik zo lang kan wachten.... En ik ben ook
erg jaloers, dat je naar Paducah gaat, wat geweldig!
Morgen naar de beurs, benieuwd wat het gaat worden
en zo'n Bep-beursje zal w.s. wel te klein zijn.....
Fijn weekend, Ageeh Dorsman.

Thea zei

gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten, 1 is al een affo geworden en die ander.....oei díe is toch leuk om aan te werken!
Veel plezier ermee en ben benieuwd er wat van te zien op je blog.

Jane in Wales zei

O, wat een heerlijk vooruitzicht, Phebe maken!
Als je tijd hebt, ga dan even naar mijn blog, want daar staat iets leuks voor je.
groetjes
Jane

Rina zei

Wat een leuk tasje heb je gemaakt. Het hengseltje maakt het helemaal af. En het patroon van Phebe: super. Ik ben benieuwd wanneer je de verleiding niet meer kan weerstaan en gaat beginnen ;-)

Anoniem zei

Hoi Debby,

Gisteren was ik ook op de beurs en heb die prachtige quilt Phebe bewonderd en heb het patroon niet gekocht. Nu heb ik heel veel spijt en wil het als nog kopen maar ik ben de naam van de winkel kwijt.
Kun je misschien helpen.
Ik zal je blijven volgen op je prachtige blog.
quitgroetjes Mario

Guusje, zei

Wat een leuke beurs heb je gemaakt en Phebe. Die is zo mooi heb het patroon ook liggen en ga er zeer binnenkort mee beginnen.

carine zei

Wat ben ik blij voor je , dat je het Phebe-patroon heeft. Ook het tasje is wonderwel gelukt. Heb ook zo'n sluiting meegebracht ,maar moet er nog iets bij maken, wat??? Heb nog zoveel projecten, niet te geloven. alles op zijn tijd. Nog veel succes in al wat je doet . Groetjes Carine

Miranda zei

Wat een pracht quilt is het toch ... die Phebe! En het is zo leuk....

carina zei

He wat leuk ik heb ook het setje bij Beb gekocht maar nog niet gemaakt. Moet me er even toe zetten. En naar Paducah wouw spannend zal je blog in de gaten houden schrijf er er nog wat over?