zaterdag 28 september 2013

Een nieuw begin!
Zo gaat deze quilt heten. In mijn quilt/opslagkamertje kwam ik deze mooie ufo tegen. Een paar jaar geleden ben ik eraan begonnen met papieren malletjes. Maar omdat ik het niet leuk vind en vond om de malletjes aan elkaar te naaien bleef deze lieverd in een zakje liggen. Maar hij krijgt een nieuwe kans! Alles los getornd en malletjes van paterno gemaakt en op de ouderwetse manier opnieuw begonnen( met het handje).

Ook in mijn eigen leven ben ik opnieuw begonnen. Nee, niks dramatisch, maar heb 2 weken geleden een operatie gehad die mijn leven in positieve zin zal gaan veranderen!

Afgelopen donderdag bij Ageeth- geweest. En we hebben heerlijk met lapjes gespeeld. Moet je kijken hoe ver Ageeth al is met haar Phebe! Grapje, ik had al een berg blokjes gemaakt voor Phebe en zij was met het middenblok begonnen. Toen hebbeb we alles bij elkaar gelegd en bekeken of het mooi werd. Nou, zeer zeker!Was gezellig Ageeth!

Groetjes DebbyPosted using BlogPress from my iPad

14 opmerkingen:

Rennie zei

Debby daar had ik het met Ageeth ook nog over maar laat de zon van voren schijnen want die werpt de schaduwen achter je. Het zonnetje lacht je toe en dat is de weg die je moet volgen. Lachen die twee quilts van jullie samen.

Margaret zei

Well the two of you together have made a wonderful Phebe so far! Love the star piece too.

Ageeth Dorsman zei

Het was zeker gezellig, donderdag! En het geeft moed om door te zetten met Phebe, als je deze onderdelen zo fraai naast elkaar ziet liggen. Mooi, de symboliek achter de naam van je nieuwe project, en ik wens je een prachtige nieuwe start van je leven!
Liefs van Ageeth

Lee Prairie Designs zei

Absolutely BEAUTIFUL!!!!Thanks for sharing.

Carolyn

Yvonne zei

Leuk, hoe de twee Phebe's naadloos bij elkaar lijken te passen! Mooi dat je sterretjes ook weer een nieuw begin krijgen!

carina zei

He jakkie toch niets griezeligs, wel een te mooie quilt om zomaar in een zak te laten zitten. Enfin succes met alles. En een fijn weekend

Judith zei

Natuurlijk ben ik super nieuwsgierig waaraan je dan bent geopereerd. Wat het ook is, ik hoop dat het je brengt waar je zo op hoopt. En dan je quilts... Oh ernstig leuk hoor. Wat fijn dat je samen met ageeth aan phebe werkt. Fijn weekend,

Phyllis zei

Altijd vooruit kijken! Mooie projecten. Ja, die Phebe, het blijft een prachtige quilt (die bij mij nog steeds geboxt is....) Geniet ervan!

Gert zei

Fijn weer van je te horen, en ik duim voor je dat de operatie het gewenste positieve effect heeft. Succes ermee, en heel veel plezier met je mooie quilt!

Mad about Craft zei

Beautiful quilts. I hope you manage to finish the hand pieced one, I love that fabric!

I am so glad your surgery has helped you. Take care!

Martine zei

Kunnen jullie er geen gezamelijk project van maken.
Het schiet lekker op zo.

Noa Tonnis zei

heel veel sterkte wat het moge zijn en de quilts zeker mooi en de sterretjes prachtig

Wilma zei

Ik wens je een mooi nieuw begin! De sterretjes en de Phebe zien er heel aanstekelijk uit.
Groetjes
Wilma

Ritainquiltland zei

Ik sluit me aan bij de vorige reacties. Heel veel sterkte, het kan alleen maar beter worden, heb ik begrepen.
En als ik die sterretjes zo zie betekent dat dat er nog veel meer moois te voorschijn komt.