zaterdag 12 september 2009

Vandaag eens iets anders. Het word een beetje saai, voor jullie, al die stitcheries.
Eerst een foto van m'n Hortensia.


Ik was begonnen om met de hand een blokje in elkaar te zetten, maar het ging niet naar m'n zin. Ik dacht, paper piecing, dat is leuk en simpel. Ja ,ja, maar welk blok dan?
Nou, het kaleidoscoopblok lijkt mij wel wat. Ik ging fluitend op zoek naar het Lidle-bakpapier wat ik een paar maanden geleden had aan geschaft. Op het prikbord de berichten hier over gelezen; je kon het in de printer doen. Maar bij onze printer ging dat natuurlijk weer niet! Dus maar met pen en liniaal aan de slag.Maar met dit blok, dat uit 2 delen bestaat, moeten de puntjes perfect op elkaar passen. Pfffff na een paar pogingen ben ik er mee gestopt en heb een ander blokje uitgeprint.
Ik denk dat deze het wordt! ( denk ik ).......
groetjes Debby

4 opmerkingen:

Dorine zei

Heerlijk lekker zo alles uitproberen.
Maar dat laatste ziet er het beste uit. en ook leuk.
groetjes Dorine

martine zei

Is dit je eerste paperpiece project?
Ben benieuwd hoe je het vindt.
Mijn ding is het niet maar ik schijn een uitzondering te zijn.

quilting Jeannet zei

Ja, zo kan je wel eens het idee hebben om iets even makkelijk te doen, en dan valt het toch nog tegen qua tijd en aandacht wat je er aan moet geven, maar de laatste ziet er zeker goed uit, het zal wel bij alles zijn dat oefening kunst baart, maar je wil het eigenlijk al bij de erste poging mooi hebben, toch?

Groetjes, fijne zondag ! Jeannet

Guusje, zei

Ik moet zeggen dat ik een echte handquiltster ben. Heb nu les op de machine en ben benieuwd of mij dit ook zo goed gaat lukken, want ik vind het er goed uitzien al is de tweede het best gelukt. In ieder geval succes.