vrijdag 19 februari 2010

Een update van Christmas at Hawk run Hollow. Het 2de blokje is bijna klaar. Ik kan het maar niet wegleggen, het is zo verslavend!
Ook wil ik nog wat foto's van vorige week laten zien. De quilt en patchdagen in Rijswijk.Volgende week staat er alweer een beurs op het programma: de handwerkbeurs in Zwolle. Het leuke hiervan is dat er ook brei en borduurstands staan. Voor elk wat wils!
Groetjes Debby

7 opmerkingen:

Yvonne zei

Hallo Debby,
Wat waren er een prachtige quilts te zien in Rijswijk hè? Ik raak iedere keer weer een beetje overdonderd door al dat moois! Je borduurwerkje wordt schattig. Heb je nog wel ruimte om alles neer te hangen of ga je je werkjes ooit verwerken in een quilt?
gr. Yvonne

jootje zei

hoi debby,
nog bedankt voor je lieve felicitatie! kleine kindjes worden groot he, daar weet jij ook alles van! ik zie ons nog naar de markt gaan met de kinderwagens...
veel plezier op de beurs volgende week, liefs van jootje.

Peti zei

Alweer zo'n prachtige geborduurde pagina!! groetjes Peti

Erna zei

Ja, er waren mooie quilts in Rijswijk te zien. Je borduurwerk wordt super, kan mij er wel iets bij voorstellen dat het versalvend is. Fijne avond nog. Groetjes, Erna

Hennie zei

Je borduurwerk ziet er prachtig uit, hij is vast snel klaar als je hem moeilijk weg kunt leggen ! ! !
Groetjes Hennie.

jootje zei

hoi debby, als laura joyce graag wil zien is ze altijd welkom hoor! laat haar maar bellen of langskomen, joyce is iedere dag om drie uur vrij. groetjes jolanda.

Valentina zei

Dag Debby,
Thank you for sharing such beautiful work. I am in awe of your stitches!
:)