zaterdag 13 februari 2010

Soms is het uithalen en opnieuw beginnen! Via de blog van Nicole http://http://www.nicolesneedlework.com/ ben ik op het idee gekomen om eens Lakeside Linens te proberen omdat zij er erg enthousiast over was. Dus een stuk besteld in Amerka en blij begonnen. Nou de lol was er gauw af. Het lukte mij niet om nette kruisjes te maken. Aangezien ik mijzelf altijd alles zelf aanleer, doe ik heel eigenwijs meteen een heel kruisje maken. En natuurlijk zonder borduurring. Dat ging voor geen meter met dat nieuwe linnen. Dus eens gekeken hoe je officieel moet borduren; halve kruisjes heen en halve kruisjes terug en in een ring. Om een lang verhaal kort te maken: die lap ligt in een hoek en heb mijn eigen vertrouwde 16-draads linnen gekleurd in de thee en opnieuw begonnen..
Ben wel met een ander blokje begonnen.
En dan een plaatje van de opbrengst van de beurs in Rijswijk. Na Houston valt alles natuurlijk in het niet. Maar er waren veel kramen en een tentoonstelling. Na een paar uurtjes met toch een lege beurs naar huis gegaan.
Groetjes Debby

4 opmerkingen:

Yvonne zei

Jammer dat we elkaar niet zijn tegengekomen gisteren in Rijswijk, had graag even kennis met je gemaakt. Kan me voorstellen dat zo'n beurs tegenvalt na Houston! Dat is net als hier in Nederland vol verwachting een quiltwinkel inlopen.... als je die eenmaal in Amerika hebt bezocht ben je verkocht hè? Maar in ieder geval heb je toch nog wel wat leuk kunnen scoren!

Jantine zei

Wat een moed, helemaal opnieuw beginnen met een borduurwerk! Je maakt de laatste tijd prachtige dingen en dat boek dat je hebt gekocht.... daar ben ik erg benieuwd naar!

Lous zei

Wanneer was je er, wij zijn zaterdagmiddag geweest. Er is toch altijd wel iets te vinden naar je zin! Mooi borduurwerk.

Erna zei

Ach, zo zie je maar dat elke verandering niet altijd een verbetering is en waar de een mee wegloopt, gooit de ander het in de hoek. Groot gelijk in de hoek laten liggen en lekker met je eigen vertrouwde stof blijven werken. Leuke buit heb je gescoord in Rijswijk en ja het was er gezellig alleen vreselijk koud. Groetjes, Erna