zondag 18 december 2011

Gisteren was het weer zover: Ons jaarlijke "kerst"reisje. Ooit begonnen om echt naar de traditionele kerstmarkten te gaan. Maar de laatste jaren kiezen we een stad uit waar we nog niet zijn geweest. Amsterdam, Lille, Brussel,Valkenburg,Antwerpen,Maasticht,Breda, Dordrecht,en vorig jaar Gouda. 

Dit keer naar Den haag geweest.

Op het Binnehof stond een politiewagen met een vriendlijke agent. Hij zette ons als groep op de foto en vertelde dat er een debat over iets in de benelux aan de gang was en dat we mochten gaan kijken. Het werd in het gebouw van de eerste kamer gehouden. Wij, 8 giegelende dames, moesten onze jas uitdoen en onze tassen in een kluisje. Toen heel stil naar boven de trap op. Op de publieke tribune  gingen we op de verkeerde stoelen zitten, en kregen van een agent te horen waar we wel mochten zitten. Er was iemand iets in het frans aan het vertellen, maar wat is die zaal mooi! Prachtige plafondbeschilderingen. Na een kwartiertje hadden we het wel gezien, en gingen we naar het paleis Noordeinde. 

Het was koud maar wel prachtig droog weer.En, eindelijk, m'n eerste Emma Bridgewater mok. Lang getwijfeld ( duur, ik heb genoeg mokken, maar o zo leuk!) Ach, voor de kerst, is een goede reden.

Groetjes Debby

6 opmerkingen:

Heleni zei

Zo te horen (lezen) heb je een superdag gehad.
Ja mooi hè, de Emma Bridgewatermokken. Daar moet je er minstens één van hebben.....

groet Heleni

Wieke van Keulen zei

Wat een gezelligheid Debby, nu nog je groepsfoto; of waren jullie in kerstkleding gegaan...
Je mok is trouwens prachtig.

Lida zei

Leuk uitje en wat een geweldige mok! Ik wil er ook graag een, maar heb de juiste nog niet gevonden! Fijne week,
Lida

Ageeth Dorsman zei

Dat klinkt als een gezellig dagje uit!
En wat een mooie mok (de eerste van
een hele verzameling?)
Groetjes van Ageeth

Guusje, zei

Wat een leuk uitje en wat een prachtige mok. Ik ben er ook helemaal weg van en net begonnen met sparen.

Yvonne zei

Wat een mooie mok. Was er geen kerstmarkt in Den Haag? In ieder geval weer iets ander leuks meegemaakt zo op het Binnenhof!